Dierenverblijf Knuffelhof in Geel straalt vertrouwen uit.

Dierenhotel Knuffelhof

Sinds 2012 runnen Ralph Noots en Martine Van Geel Dierenhotel Knuffelhof. Het dierenverblijf in Geel ontpopte zich tot een allround bedrijf met een hart voor dieren. Dierenhotel Knuffelhof  heeft een uitstekende reputatie in de Kempen en ver daarbuiten. Ralph heeft maar liefst 20 jaar ervaring als professioneel hondentrainer en gedragstherapeut. Die knowhow komt van pas in de diverse activiteiten van Dierenhotel Knuffelhof.

Heel veelzijdig

Dierenhotel Knuffel is heel veelzijdig en daardoor ook uniek in de streek. Zo kan u uw huisdier hier niet alleen met een gerust hart laten logeren, maar u kan er ook mee naar het kapsalon gaan. U kan bij ons ook terecht voor gedragsdiagnose en gedragstherapie voor uw hond en dierenvoeding en advies voor hond en kat. We verkopen het volledig gamma Happy Dog en Happy Cat voeding. Comfort, hygiëne en aandacht voor de dieren, zijn pluspunten waarmee wij het verschil maken.

Gezondheid en welbevinden zijn topprioriteit

Daarnaast heeft dit dierenverblijf in Geel ook een gespecialiseerde kwekerij voor rashonden, met name Duitse en Mechelse herdershonden met stamboom. Gezondheid en welbevinden van huisdieren zijn voor ons een topprioriteit. We hebben tal van tevreden klanten over heel Vlaanderen. Allemaal zijn ze enthousiast over onze diervriendelijke, betrouwbare service en kwaliteit. Kom zeker eens langs tijdens de openingsuren of bekijk ons fotohoekje om alvast de sfeer op te snuiven.

Contact opnemen

In de zomer 2016 openen we bovendien een gloednieuwe accommodatie voor honden. Zo kunnen we uw hond nog beter verwennen tijdens uw afwezigheid. Hebt u nog vragen over ons dierenhotel of onze andere activiteiten? Neem dan snel contact op. Wij staan alle dagen voor u paraat. Enkel op zondag nemen we een dagje rust.

Dierenhotel Knuffelhof-Geel

Dierenhotel

Gaat u binnenkort op reis?
En zoekt u een tweede thuis voor uw huisdier?
Hoogtijd om Dierenhotel Knuffelhof te contacteren.

Lees meer

Fotohoekje

Ontdek ons dierenhotel in geuren en kleuren, kortom ben je benieuwd naar onze locatie ? klink hier voor meer info.

Lees meer

Dierenhotel Knuffelhof-Geel

Specialist in gedragsdiagnose

Wij bieden u professionele begeleiding, gedragsdiagnose en therapie, bij probleemgedrag van uw hond.

Lees meer
Back to Top